Olcsóbbat.huOlcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.
Termékek
    Kosár
    Az Ön kosara jelenleg üres!

    ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

     

    A Deal Now Hungary Kft. mint webáruház üzemeltető, és mint adatkezelő az erotikzone.hu webáruház (a továbbiakban: webáruház) működtetése során a webáruházban megjelenített termékeket megvásárló érintettek (a továbbiakban: Érintett) adatait kezelik.

     

    Együttes adatkezelésről akkor beszélünk, ha két fél közös műveletekre vonatkozóan közös célok vagy módok szerint kezelik az érintettek adatait. Az Adatkezelők a jelen Adatkezelési tájékoztatóban meghatározott közös célok elérése érdekében működnek együtt és nem önálló adatkezelőként, egyéni céljaik elérésére használják fel az Érintett megrendelés során megadott személyes adatait. Adatait.

     

    A megrendelés során leadott személyes adatok a Deal Now Hungary Kft-nek mint a webáruház üzemeltetőjének a rendszerébe érkeznek be, amelyet az Érintett(ek) a megrendelés teljesítése érdekében adnak meg.  Ezen adatok az Érintett neve, címe (termék kiszállítás érdekében) és telefonszáma. Az adatok átadásának célja az Érintett megrendelésének teljesítése.

     

    A webáruház felületén azonban a megrendeléstől eltérő felületen (kapcsolatfelvétel, hírlevélfeliratkozás) megadott személyes adatok tekintetében a Deal Now Hungary Kft. önálló adatkezelőnek minősül.

     

    Az Érintett a 6. pontban meghatározott jogait a megrendelés során megadott személyes adataival összefüggésben az Adatkezelőnél bejelentheti. Törlés kérése, tiltakozás vagy adatok kezeléséhez adott hozzájárulás visszavonása esetén, az adatkezelő rendszeréből törlésre kerülnek az Érintett adatai.

     

     

     1.       ADATKEZELŐK MEGNEVEZÉSE

     

    Az adatok kezelését a Deal Now Hungary Kft. 

    Székhely: 1204 Budapest Dessewffy utca 38/b.

    Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-177731

    Adószám: 24694922-2-43

    Adatvédelmi nyilvántartási száma: […]

    Bejegyző cégbíróság:  Budapesti Törvényszék Cégbírósága,

    Levelezési cím: 1204 Budapest Dessewffy utca 38/b.

    E-mail cím: hunniavinaria@gmail.com

    Telefonszám:  06-70-776-1881

     

     2.   ADATKEZELÉS JOGALAPJA

    Az adatkezelés jogalapja a Honlapon elérhető szolgáltatások igénybevételéhez kapcsolódóan a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) szóló az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 Rendelet („Rendelet”) 6. cikk (1) bekezdésének a) pontja alapján a Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

     

    A Felhasználó az adatkezeléshez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, mely esetben Adatkezelő a rendszerből törli az Felhasználó valamennyi személyes adatát.

     

    Visszavonás hiányában az adatkezelés időtartama az egyes adatkezeléssel járó esetekben a jelen tájékoztatóban meghatározott határidő.

    3. KEZELT ADATOK KÖRE, IDEJE, CÉLJA

    3.1.        Regisztráció

     

    Kezelt adatok köre: […]

    Adatkezelés célja: […]

    Adatkezelés ideje: […]

    Adatkezelés jogalapja: Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

     

     

    3.2.        Megrendelés Teljesítése (számlázás)

     

    Kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím,szállítási cím: ország, irányítószám, város, utca, házszám és rendelt termékek.

    Adatkezelés célja: Termékértékesítés

    Adatkezelés ideje: tv. Meghatározott ideig 8 év

    Adatkezelés jogalapja: Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

     

    3.3.        Kapcsolattartás, kapcsolatfelvétel, panaszkezelés

     

    Kezelt adatok köre: […]

    Adatkezelés célja: […]

    Adatkezelés ideje: […]

    Adatkezelés jogalapja: Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

     

     

    3.4.        Egyéb célú adatkezelés

     

    3.4.1.   Hírlevél, DM tevékenység

     

    A hírlevél feliratkozás során megadott adatok tekintetében kizárólag a Deal Now Hungary Kft. minősül adatkezelőnek.

     

    Kezelt adatok köre: […]

    Adatkezelés célja: […]

    Adatkezelés ideje: […]

    Adatkezelés jogalapja: Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

     

    3.4.2.   Honlap használatával összefüggésben gyűjtött adatok (egyéb célú adatkezelés)

     

    3.4.2.1.  Technikai adatok, Honlap látogatás adatai

     

    Adatkezelő a naplóállományok elemzése során felmerült adatokat másinformációval nem kapcsolja össze, Felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

     

    Az IP cím olyan számsorozat, mellyel az internetre fellépő felhasználók számítógépei egyértelműen azonosíthatók. Az IP címek segítségével akár földrajzilag is lokalizálható az adott számítógépet használó látogató. A meglátogatott oldalak címe, valamint a dátum, időpont adatok önmagukban a Felhasználó azonosítására nem alkalmasak, azonban egyéb (pl. regisztráció során megadott) adatokkal összekapcsolva alkalmasak arra, hogy segítségükkel a Felhasználóra vonatkozó következtetéseket lehessen levonni.

     

    Kezelt adatok köre: […]

     

    Adatkezelés célja: […]

     

    Az adatkezelés időtartama: […]

     

    Adatkezelés jogalapja: Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

     

    3.4.2.2.  Cookie-k kezelése

     

    Adatkezelő a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a Felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. Webáruházakra jellemző cookie-k az úgynevezett „jelszóval védett munkamenethez használt cookie a biztonsági cookie-k.

     

    -        Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k a Felhasználó látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Honlap hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.

     

    Kezelt adatok köre: […]

    Adatkezelés ideje: […]

    Adatkezelés célja: […]

     

    -        Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ az Adatkezelő a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy a Felhasználó az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.

     

    Kezelt adatok köre: […]

    Adatkezelés ideje: […]

    Adatkezelés célja: […]

     

    -        Bevásárlókosárhoz használt cookie,

     

    Kezelt adatok köre: […]

    Adatkezelés ideje: […]

    Adatkezelés célja: […]

     

    -        Biztonsági cookiek

     

    Kezelt adatok köre: […]

    Adatkezelés ideje: […]

    Adatkezelés célja: […]

     

    -        Jelszóval védett munkamenethez szükséges cookiek.

     

    Kezelt adatok köre: […]

    Adatkezelés ideje: […]

    Adatkezelés célja: […]

     

     

    Érintettek köre a sütik által gyűjtött adatok esetében: […]

     

    Adatkezelés jogalapja: Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

     

    Sütik törlése

     

    A Felhasználónak joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

     

    3.4.2.3.  Külső szolgáltatók adatkezelése

     

     

    -          Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

     

    Adatkezelés célja: […]

     

    Kezelt adatok köre: IP cím, […].

     

    Adatkezelés időtartama: […]

     

    Adatkezelés jogalapja: Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

     

    A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

     

    A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

     

    -          Google Adwords

     

    Adatkezelés célja: […]

     

    Kezelt adatok köre: […]

     

    Adatkezelés időtartama: […]

     

    Adatkezelés jogalapja: Felhasználó önkéntes hozzájárulása.

    4. ADATFELDOLGOZÁS

    Adatkezelő az irányadó jogszabályoknak megfelelően jogosult arra, hogy egyes technikai műveletek vagy a szolgáltatás nyújtása céljára adatfeldolgozót vegyen igénybe. Az adatfeldolgozó csak Adatkezelő utasításának, döntéseinek végrehajtására jogosult.

     

    Sprinter Futárszolgálat Kft.

    Székhely: 1097 Budapest, Táblás utca 39.

    Postacím: 1725 Budapest, Pf.:117.

    Email: info@sprinter.hu

    Tevékenység: futárszolgálat, megrendelés kiszállítása házhozszállítással; csomagátvétel; csomagvisszaküldés.

     

    GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

    Székhely: 2351 Alsónémedi, Európa u. 2.

    Email: info@gls-hungary.com

    Web: www.gls-group.eu

    Tevékenység: futárszolgálat, megrendelés kiszállítása házhozszállítással; csomagátvétel; csomagvisszaküldés.

     

    FoxPost Zrt.

    Székhely: 3200 Gyöngyös, Batsányi János utca 9.

    Web: www.foxpost.hu

    Email: info@foxpost.hu

    Tevékenység: futárszolgálat, csomagfeladás, automatába, házhozszállítással; csomagátvétel; csomagvisszaküldés.

     

     

    Express One Hungary Kft.

    Székhely: 1239 Budapest, Európa utca 12.

    Postacím: 1239 Budapest, Európa utca 12.

    Email: ugyfelszolgalat@expressone.hu

    Tevékenység: futárszolgálat, megrendelés kiszállítása házhozszállítással; csomagátvétel; csomagvisszaküldés.

     

     

    Tárhelyszolgáltató:

               

    Tárhelypark Kft.

     Székhely: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos u. 14. 2.em.

     Telefonszám: +36 1 700 4140

     Email: info@tarhelypark.hu

     Tevékenység: tárhelyszolgáltató

    5. ADATBIZTONSÁG

    Adatkezelő minden tőle elvárható szükséges intézkedést megtesz az adatok biztonsága érdekében, gondoskodik azok megfelelő szintű védelméről különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Adatkezelő az adatok biztonságáról megfelelő technikai és szervezési intézkedésekkel gondoskodik.

    6.   FELHASZNÁLÓT MEGILLETŐ JOGOK 

    6.1.        Tájékoztatás és a személyes adatokhoz való hozzáférés

     

    A Felhasználónak joga van ahhoz, hogy az Adatkezelő által tárolt személyes adatait és a kezelésükkel kapcsolatos információkat megismerhesse; ellenőrizze, hogy Adatkezelő milyen adatot tart nyilván róla, továbbá jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz hozzáférést kapjon. A Felhasználó az adatokhoz való hozzáférésre irányuló kérelmét írásban (emailben vagy postai úton) köteles eljuttatni Adatkezelő részére. Adatkezelő az információkat széles körben használt elektronikus formátumban adja meg Felhasználó részére, kivéve, ha a Felhasználó azt nem írásban, papíralapon kéri. Szóbeli tájékoztatást a hozzáférés gyakorlása esetén telefonon keresztül Adatkezelő nem ad.

     

    Hozzáférési jog gyakorlása esetén a tájékoztatás az alábbiakra terjed ki:

    -                      kezelt adatok körének meghatározása, adatkezelés célja, ideje, jogalapja a kezelt adatok körének tekintetében,

    -                      adattovábbítás: kinek a részére kerültek továbbításra az adatok, vagy kerülnek továbbításra a későbbiekben,

    -                      adatforrás megjelölése.

     

    Adatkezelő a személyes adatok másolatát (személyesen az ügyfélszolgálaton) első alkalommal ingyenesen biztosítja Felhasználó részére. A Adatkezelő által kért további másolatokért Adatkezelő az adminisztratív költségeken alapuló, észszerű mértékű díjat számíthat fel. Ha a Adatkezelő elektronikus úton kéri a másolat kiadást úgy, az információkat emailben, széles körben használt elektronikus formátumban bocsátja Adatkezelő rendelkezésére.

     

    Felhasználó a tájékoztatást követően, amennyiben az adatkezeléssel, a kezelt adatok helyességével nem ért egyet úgy a 6. pontban meghatározottak szerint kérelmezheti a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, kiegészítését, törlését, kezelésének korlátozását, tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, illetve a 7. pontban meghatározott eljárást kezdeményezhet.

     

    6.2.        Kezelt személyes adatok helyesbítéséhez, kiegészítéséhez való jog

     

    Felhasználó írásbeli kérelmére Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbíti Felhasználó által, írásban vagy az Adatkezelő üzleteinek valamelyikében személyesen megjelölt pontatlan személyes adatokat, illetve a hiányos adatok kiegészítését elvégzi Felhasználó által megjelölt tartalommal. Adatkezelő minden olyan címzettet tájékoztat a helyesbítésről, kiegészítésről, akivel a személyes adatot közölte, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. A Felhasználó e címzettek adatairól tájékoztatja, ha ezt írásban kérelmezi.

     

    6.3.        Adatkezelés korlátozáshoz való jog

     

    Felhasználó írásbeli kérelem útján kérheti Adatkezelőtől adatai kezelésének korlátozását, ha a

     

    -          Felhasználó vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy Adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát,

    -          az adatkezelés jogellenes, és a Felhasználó ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását,

    -          Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de a Felhasználó igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez,

    -          Felhasználó tiltakozik az adatkezelés ellen: ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e a Felhasználó jogos indokaival szemben.

     

    Korlátozással érintett személyes adatokat a tárolás kivételével csak Felhasználó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet ez idő alatt kezelni. Adatkezelő a Felhasználót, akinek kérelmére korlátozta az adatkezelést, az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen tájékoztatja.

     

    6.4.        Törléshez (elfeledtetéshez) való jog

     

    Felhasználó kérésére Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törli az érintett Felhasználóra vonatkozó személyes adatokat, ha a meghatározott indokok valamelyike fennáll: i) a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat Adatkezelő gyűjtötte vagy más módon kezelte; ii) Felhasználó visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja; iii) Felhasználó saját helyzetével kapcsolatos okokból tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs jogszerű ok az adatkezelésre, iv) Felhasználó tiltakozik a rá vonatkozó személyes adatok közvetlen üzletszerzés célból történő adatainak kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik, v) a személyes adatokat Adatkezelő jogellenesen kezeli; vi) a személyes adatok gyűjtésére közvetlenül gyermekeknek kínált, információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

     

    Felhasználó a törléshez, elfeledtetéshez való jogával nem élhet, ha az adatkezelés szükséges i) a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; ii) népegészségügy területét érintő közérdek alapján; iii) a közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, amennyiben a törléshez való jog gyakorlása lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné ezt az adatkezelést; vagy iv) jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

     

    6.5.        Adathordozhatósághoz való jog

     

    Az adathordozhatóság azt teszi lehetővé, hogy Felhasználó megszerezhesse és a továbbiakban felhasználhassa Adtakezelő rendszerében megtalálható Felhasználó által átadott „saját” adatait, saját céljaira és általa meghatározott különböző szolgáltatókon keresztül.  Minden esetben a Felhasználó által átadott adatokra korlátozódik a jogosultság, egyéb adatok hordozhatóságára lehetőség nincs. (pl. statisztika stb.)

     

    Felhasználó a rá vonatkozó, Adtakezelő rendszerében megtalálható (pl. hírlevél feliratkozás során) személyes adatokat:

     

    -          tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja,

    -          jogosult más adatkezelőhöz továbbítani,

    -          kérheti az adatok közvetlen továbbítását a másik adatkezelőhöz – ha ez technikailag megvalósítható Adtakezelő rendszerében.

     

    Adatkezelő az adathordozhatóságra vonatkozó kérelmet kizárólag emailben vagy postai úton írt kérelem alapján teljesíti. A kérelem teljesítéséhez szükséges, hogy Adatkezelő meggyőződjön arról, hogy valóban az arra jogosult Felhasználó kíván élni e jogával. Ehhez szükséges, hogy Felhasználó személyesen Adatkezelő székhelyén megjelenjen a jelzést követően, annak érdekében, hogy Adatkezelő betudja azonosítani az igénylő Felhasználót a rendszerében lévő adatok felhasználásával. Felhasználó e jog keretében azon adatok hordozhatóságát igényelheti, melyet saját maga adott meg a Adatkezelő részére. A jog gyakorlása nem jár automatikusan az adatnak Adtakezelő rendszereiből való törlésével, ezért Felhasználó e jogának gyakorlását követően is használhatja Adatkezelő szolgáltatását.

     

    6.6.        Tiltakozás személyes adatok kezelése ellen

     

    Felhasználó a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is illetve Felhasználó jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok közvetlen üzletszerzés célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is. Ha Felhasználó tiltakozik a személyes adatok kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban Adatkezelő törli a Felhasználót rendszeréből.

     

    Felhasználó tiltakozni írásban (emailben vagy postai úton) illetve hírlevél esetén a hírlevélben található leiratkozás linkre kattintva is tud.

     

    6.7.        Kérelem teljesítésének határideje

     

    Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenképpen a 6.1. - 6.6. pont szerinti bármely kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja Felhasználót a hozott intézkedésekről. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható, de ez esetben a késedelem okainak megjelölésével Adatkezelő a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül tájékoztatja Felhasználót. Ha Felhasználó elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, a tájékoztatást Adtakezelő elektronikus úton adja meg, kivéve, ha azt Felhasználó másként kéri.

    7.  JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

    Felhasználó jogait emailben vagy postai úton küldött írásbeli kérelemben gyakorolhatja.

     

    Felhasználó jogait érvényesíteni nem tudja, ha Adatkezelő bizonyítja, hogy nincs abban a helyzetben, hogy azonosítsa Felhasználót. Ha Felhasználó kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy túlzó (különösen az ismétlődő jellegre figyelemmel) Adatkezelő a kérelem teljesítéséért észszerű mértékű díjat számíthat fel vagy megtagadhatja az intézkedést. Ennek bizonyítása Adatkezelőt terheli. Ha Adatkezelő részéről kétség merül fel a kérelmet benyújtó természetes személy kilétével kapcsolatban, további, a kérelmező személyazonosságának megerősítéséhez szükséges információk nyújtását kérheti.

     

    Felhasználó az Info.tv., a Rendelet, valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján     

    1. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat vagy
    2. Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

     

     8.  ADATVÉDELMI INCIDENSEK KEZELÉSE

    Az adatvédelmi incidens a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi. Adatkezelő az adatvédelmi incidenssel kapcsolatos intézkedések ellenőrzése, a felügyeleti hatóság tájékoztatása, valamint Felhasználó tájékoztatása céljából nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az incidenssel érintett személyes adatok körét, az érintettek körét és számát, az incidens időpontját, körülményeit, hatásait, az elhárítására megtett intézkedéseket. Adatkezelő incidens bekövetkezése esetén – kivéve, ha nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve - indokolatlan késedelem nélkül, de legfeljebb 72 órán belül tájékoztatja Felhasználót és a felügyeleti hatóságot az adatvédelmi incidensről.

    9.   EGYÉB RENDELKEZÉSEK

    Adtakezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Tájékoztatót a honlapot használó Felhasználók honlapján keresztül történő előzetes értesítése mellett, egyoldalúan módosítsa. A módosítások az értesítésben megjelölt napon lépnek hatályba a Felhasználóval szemben, kivéve, ha a módosítások ellen a Felhasználó tiltakozik. Felhasználó a honlap használatával, ún. ráutaló magatartással, elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

     

    Amennyiben a Felhasználó a szolgáltatás igénybevételéhez a hírlevélre történő feliratkozás vagy egyéb célból megadott adatai során harmadik fél adatait adta meg, vagy a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Adtakezelő jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére.

     

    Adtakezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást.

     

    Jelen Adatkezelési Tájékoztató hatályba lépésének időpontja: 2018.05.25.

     

     

     

     

     

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
    Árukereső.huÁrukereső.hu